Frågor och svar

Söker du personal och vill veta lite mer?
Här nedan kan du läsa de vanligaste frågorna som vi får.

 

Varför ska vi välja Framtiden?

Framtiden är specialister på personaluthyrning av unga talanger i världsklass. En ung talang för oss är en nyutexaminerad student eller någon som har upp till fem års erfarenhet inom sitt yrkesområde. Eftersom vi är välkända på universiteten knyter vi till oss de bästa talangerna på marknaden. Framtiden är en trygg och personlig partner som värdesätter att förstå din verksamhet, dess behov och dina önskemål. Vi tar oss bara an uppdrag som vi vet vi kan leverera kandidater i världsklass till. Vårt mål är inte att vara störst, utan bäst!

 

Hur går Framtiden tillväga för att hitta rätt kandidat till tjänsten?

Vår genomtänkta rekryteringsprocess bygger på möten mellan oss på Framtiden och dig som kund. Vi investerar mycket tid för att vi ska förstå dina önskemål och behov. Framtiden gör sedan allt i sin makt för att hitta rätt kandidat för jobbet. Det gör vi bland annat genom platsannonsering, marknadsföring, sociala medier, kontaktnät, sökning i Framtidens cv-databas med över 200.000 cv:n, kontaktar högskolor och universitet, arbetar med studentambassadörer och mässor för att breda vårt kontaktnät. När Framtiden hittat rätt kandidater för er presenteras dessa, vilket förhoppningsvis leder till en anställning. Vi har därefter återkommande kontakt med både dig som kund och konsult för att säkerställa ett bra samarbete.

 

Vad betalar jag för?

Framtiden vill hjälpa dig hitta den bästa kandidaten för just din tjänst. Vi garanterar därför ett tryggt samarbete genom att inte betalar något förrän vi levererar en kandidat som du är nöjd med. Det vill säga, en påbörjad sökning kostar ingenting, utan det sker först när du godkänt en kandidat att börja arbeta hos dig.

 

Vad är Framtidens specialitet?

Framtiden är specialister på unga talanger, det vill säga en nyutexaminerad student eller någon som har upp till fem års erfarenhet inom sitt yrkesområde.

 

Inom vilka arbetsområden hjälper Framtiden mig?

Vi på Framtiden kan hjälpa dig med de flesta tjänster inom flertalet branscher men våra specialområden är inom affärsområdena IT och teknik, ekonomi och finans, kontor samt lager och industri. Inom dessa områden har vi sakkunniga personalansvariga som hjälper dig med uppdrag med krav på både akademisk- och icke akademisk utbildning.

 

Hur ser ett samarbete med Framtiden ut?

Om du efter möte med våra kundansvariga väljer att arbeta ihop med Framtiden är första steget att träffa en av Framtidens personalansvariga som sköter rekryteringsprocessen. Ni går igenom kravprofil och tidsplan. Därefter kan du luta dig tillbaka. Vi påbörjar den aktiva sökningen efter rätt kandidat, gör urval, tar referenser och intervjuar. Därefter presenteras den bästa kandidaten för dig och tillsammans tar vi sedan ett beslut om detta är den rätta kandidaten för er eller ej. När ni valt en kandidat startar uppdraget och Framtiden har kontinuerliga uppföljningar med både dig och konsulten för att säkerställa att bra samarbete.

 

Vad är en ung talang?

Unga talanger är för oss på Framtiden människor som är i början av sin yrkeskarriär och har upp till fem års arbetslivserfarenhet.

 

Vårt erbjudande

Lär dig mer