Välkommen till vårt kontor i Göteborg

Bemanningsföretag Göteborg

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Göteborg

Bara en frispark från Ullevi hittar ni Framtiden i Göteborg. Välkommen till oss på Drakegatan 7A så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Göteborg? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Göteborg fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Göteborg

Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering. Vi gör vårt bästa och försöker vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Framtiden AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och grundades 2004.  Vi finns i Göteborg och på sex andra platser i Sverige. Vi rekryterar i snitt ca 1100 personer varje år och har en stor CV-bank.

Vi utför rekryteringar till både små och stora företag inom flera olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi är flexibla och snabba med att hitta den perfekta matchningen för just ert önskemål.

Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning behövs.

Behöver ert team förstärkas med en ny talang?
Tveka inte att höra av er till oss – Framtiden är Ert bemanningsföretag i Göteborg.