Välkommen till vårt kontor i Linköping

Bemanningsföretag Linköping

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Linköping

Nära Linköpings Universitet och Universitetsparken finns vi på Framtiden. Välkommen till oss på Kunskapslänken 36 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Linköping? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Kunskapslänken 36
583 30 Linköping

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Linköping

Framtiden AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2004 i Jönköping. Nu finns bemanningsföretaget även i Linköping och på fem platser runt om i Sverige.

Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi kan hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi uppdrag med krav på utbildning men även uppdrag där ingen utbildning behövs.

Vi har en stor CV-bank med ett brett utbud av konsulter. Det gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till rätt uppdrag till just ert företag.

Vi finns här för att hjälpa och underlätta för er. Tveka inte att höra av dig till oss – Framtiden är ditt bemanningsföretag i Linköping.