Välkommen till vårt kontor i Malmö

Bemanningsföretag Malmö

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Malmö

Centralt i Malmö hittar ni oss i nyrenoverade lokaler, närmare bestämt på Djäknegatan 16 finns vi. Välkommen upp på en kopp kaffe så berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Malmö? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Malmö fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Djäknegatan 16
211 35 Malmö

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Malmö

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är specialister på att rekrytera och att tillsätta personal. Vi strävar hela tiden efter att vara bäst i Sverige på det vi gör.

Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Våra specialområden är IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning behövs.

Vi har ett stort CV-register och rekryterar i snitt 1100 personer varje år. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till rätt uppdrag.

Rekryteringsföretaget Framtiden finns i Malmö och på sex andra plaster i Sverige. Vi finns här för att hjälpa och underlätta för er, tveka inte att höra av dig till oss!

Framtiden är ett bemanningsföretag i Malmö som hjälper er med att hitta rätt personal.