Välkommen till vårt kontor i Örebro

Bemanningsföretag Örebro

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Örebro

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Örebro? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Örebro fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Trädgårdsgatan 12
702 12 Örebro

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Örebro

Framtiden är ett bemanningsföretag i Örebro som är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi strävar hela tiden efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.

Framtiden AB  är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2004 i Jönköping. Vi finns nu även i Örebro och på fem andra platser runt om i Sverige.

Vi har en stor CV-bank och ett brett utbud av konsulter vilket gör oss snabba och flexibla med att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom flera olika områden. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, kontor, lager och industri, ekonomi och finans.  Vi utför uppdrag där man som konsult behöver utbildning men också där endast erfarenhet efterfrågas.

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens?
Hör av dig till oss redan idag – Framtiden är ditt bemanningsföretag i Örebro!