Välkommen till vårt kontor i Stockholm

Bemanningsföretag Stockholm

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Stockholm

Strax intill Stadshagen på Kungsholmen ligger vårt Stockholmskontor. Välkommen till oss på Warfvinges väg 31 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Stockholm? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Stockholm fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Stockholm

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som finns i Stockholm och på sex andra platser i Sverige. Vi rekryterar i snitt ca 1100 personer varje år och har en stor CV-bank.

Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi vill hela tiden bli bättre och strävar varje dag efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Vi hyr ut och rekryterar till både små och stora företag inom alla olika områden. Vi har ett brett utbud av konsulter vilket gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till rätt plats.
De områden som vi jobbar mest inom är IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri.  Vi utför både uppdrag med krav på utbildning men även uppdrag där ingen utbildning krävs.

Behöver du bemanna företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad person med spetskompetens?
Tveka inte med att höra av dig till oss – vi är Ert bemanningsföretag i Stockholm!